Imprezy okolicznościowe

Organizujemy imprezy okolicznościowe: URODZINY, IMIENINY, CHRZCINY, KOMUNIE, SPOTKANIA FIRMOWE I BIZNESOWE I WIELE WIĘCEJ...
Zapraszamy do kontaktu :)

Zapraszamy po szczegóły: gospoda.polska.wincentego@gmail.com

Imprezy okolicznościowe 2020

Cena 93/os

  • Danie serwowane talerzowo (dwie zupy do wyboru, jedno danie g16vvne + dwa dodatki)
  • Bufet deserowy (3 rodzaje do wyboru)
  • Bufet kawowo- herbaciany, napoje zimne: woda, soki (bez limitu)
  • Przystawka serwowana talerzowo (jedna do wyboru)

Cena 120/os

  • Pierwsze danie serwowane (dwie zupy i dwa dania główne do wyboru + dwa dodatki)
  • Bufet deserowy (3 rodzaje do wyboru)
  • Bufet kawowo- herbaciany, napoje zimne: woda, soki (bez limitu)
  • Przystawki zimne (3 rodzaje do wyboru)
  • Dodatki (pikle, pieczywo, masko)

Cena 150 /os

  • Pierwsze danie serwowane talerzowo (dwie zupy i dwa dania do wyboru + dwa dodatki)
  • Danie jednogarnkowe lub zupa serwowane talerzowo
  • Bufet deserowy (3 rodzaje do wyboru)
  • Bufet kawowo- herbaciany, napoje zimne: woda, soki (bez limitu)
  • Przystawki zimne (4 rodzaje do wyboru)
  • Dodatki (pikle, pieczywo, masło)

Menu do wyboru

Zupy

  1. Rosół z makaronem domowym
  2. Flaczki Warszawskie
  3. Pomidorowa Babuni z makaronem
  4. Barszcz z kołdunami mięsnymi
  5. Żur Staropolski z kiełbasą
  6. Krem pomidorowy z grzankami

Dania główne

  1. Polędwiczki wieprzowe w nadziewana białą kiełbasą z sosem chrzanowym
  2. Udziec wołowy w sosie myśliwskim
  3. Roladki z karkówki z duszoną kapustą i sosem rozmarynowym
  4. Pierś z kurczaka zapiekana w sianie z sosem z karmelizowanych śliwek
  5. Medaliony ze schabu duszone z grzybkami
  6. Filet z kurczaka zapiekany w boczku z sosem rozmarynowym
  7. Pierś z indyka z pieca z sosem bakaliowym
  8. Szynka wieprzowa macerowana w ziołach w sosie musztardowo-piwnym

Dania jednogarnkowe

  1. Strogonow w sosie myśliwskim
  2. Kociołek wiejski

Dodatki do dań gorących

  1. Ziemniaki opiekane
  2. Ziemniaki z wody z koperkiem
  3. Kopytka mini
  4. Kluski śląskie
  5. Buraczki duszone w czerwonym winie
  6. Surówki 2 rodzaje (smaki do ustalenia)
  7. Kapusta duszona
  8. Warzywa z wody z masełkiem czosnkowym

Przystawki

  1. Tatar ze Śledzia z grillowanymi warzywami i karmelizowana cebulą
  2. Śledź tradycyjny z cebulą i św. pieprzem
  3. Trio mięs z naszego pieca (schab z owocami suszonymi, boczek w czosnku, karkówka w marynacie musztardowej)
  4. Pasztety tradycyjne z konfiturą owocową i chrzanem
  5. Mini szaszłyki z kurczaka w curry i jogurcie z kolendrą
  6. Schab w boczku ze śliwkami
  7. Sałatka jarzynowa tradycyjna
  8. Sałatka z brokuł, fety i pomidorków cherry
  9. Sałatka z kurczakiem grillowanym
  10. Sałatka z tartym oscypkiem żurawiną i warzywami

Desery

Ciasta domowe:

  1. Sernik z brzoskwiniami
  2. Sernik puszysty tradycyjny
  3. Jabłecznik z cynamonem
  4. Czekoladowe z wiśniami
  5. Owoce filetowane
  6. Mini beziki kakaowe
  7. Owocowe z kruszonką

Serwis kelnerski 10%

Istnieje również możliwość dodatkowego zamówienia tortu okolicznościowego cena od 85 zł/kg

Oplata za wniesienie własnego alkoholu 15 zł/ za każdą osobę dorosłą

Oplata za białe pokrowce na krzesła 3 zł/szt. (nie dotyczy Komunii Świętej) dodatkowo płatna (przy rezerwacji całego lokalu) 150 zł

Uroczystości organizowane są do godz. 23:00, istnieje możliwość przedłużenia do godz. 2:00 opłata wynosi 200 zł/h (w innych przypadkach po wcześniejszym uzgodnieniu)

Zapraszamy do współpracy i życzymy smacznego!