Zapraszamy na zestawy obiadowe w cenie 18 zł za zupę i drugie danie wraz z opakowaniem na wynos .
W tym tygodniu przedstawiamy MENU :PONIEDZIAŁEK
SCHAB W SOSIE JARZYNOWYM Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATKA Z POMIDORÓW
-BARSZCZYK CZEWONY Z PASZTECIKIEM
-PIEROGI Z MIĘSEM I SAŁATKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
WTOREK
-SZNYCEL Z KURCAKA Z ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKA GLAZUROWANA
-KAPUSNIAK NA POMIDORACH
-PENNE W SOSIE ARABIATTA
ŚRODA
-WĄTRÓBKA DROBIOWA Z KARMELIZOWANYMI JABŁKAMI , ZIEMNIAKI PUREE I KONFITURA Z CZEROWNEJ PORZECZKI
-ROSÓŁ Z KLUSECZKAMI KŁADZIONYMI
-PLACKI ZIEMNIACZANE Z SOSEM Z ŁOSOSIA Z DUSZONYMI WARZYWAMI
CZWARTEK
-BURGER WEGE Z CAMEMBERTEM Z PIECA Z SUSZONYMI POMIDORAMI ,I BUKIETEM SAŁAT
-KREM Z CUKINNI
-SCHABOWY TRADYCYJNY Z ZIEMNIAKAMI Z ZIEMNIACZKAMI OPIEKANYMI I SALATA ZE SMIETANA I RZODKIEWKĄ
PIĄTEK
-LASAGHNE TRADYCYJNA Z MIESEM
-BULION RYBNY Z POMIDORAMI Z ZACIERKAMI I KOPREM
-WARZYWA ORIENTALNE Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYM Z ANASEM W TEMPURZE I RYŻEM